Informatika

Kódolás

2020. március 30. 21:33 - tmariann

Tanulj kódolni!

Ezen a héten két ismerősöddel fogsz közösen dolgozni. Ugye ismered Annát és Elzát? Most tanulnak kódolni. Segíts nekik!

Kattints erre a linkre, és már kezdhetitek a közös munkát! Ha egy-egy feladattal elkészültél, akkor töltsd fel a classroomba!

tanulj kódolni

Teljesítsd a küldetést!

  1. Gratulálok! Megoldottad a 6. feladványt. című képet töltsd fel a classroomba. Ehhez használd a képmetszőt! Az előző órai anyagban találsz hozzá segítséget.
  2. Gratulálok! Megoldottad a 9. feladványt. című képet töltsd fel a classroomba. Ehhez használd a képmetszőt! Az előző órai anyagban találsz hozzá segítséget.
  3. Gratulálok! Megoldottad a 12. feladványt. című képet töltsd fel a classroomba. Ehhez használd a képmetszőt! Az előző órai anyagban találsz hozzá segítséget.
  4. Gratulálok! Megoldottad a 15. feladványt. című képet töltsd fel a classroomba. Ehhez használd a képmetszőt! Az előző órai anyagban találsz hozzá segítséget.
  5. Gratulálok! Megoldottad a 17. feladványt. című képet töltsd fel a classroomba. Ehhez használd a képmetszőt! Az előző órai anyagban találsz hozzá segítséget.
  6. Gratulálok! Megoldottad a 19. feladványt. . című képet töltsd fel a classroomba. Ehhez használd a képmetszőt! Az előző órai anyagban találsz hozzá segítséget.
  7. Ha eljutottál a 20. feladatig, akkor az elkészített képedet töltsd fel a classroomba.

Péntekig próbálj meg minél több feladatot megoldani. Ha nem sikerül mind, nem baj, de próbálkozz! Aki mind a 7 feladatot megoldotta és feltöltötte a „Gratuláló” képet, annak informatikából egy ötös lesz a jutalma.

Pihenjél kódolás közben is. Nem kell mindent egy nap alatt elkészíteni.

Ha meguntad a kódolást, nézd meg a filmet!

Jégvarázs 1

Jégvarázs 2

Szólj hozzá!
Címkék: távoktatás 5.

A bejegyzés trackback címe:

https://annairam00.blog.hu/api/trackback/id/tr3115574460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása